Behandelingen

Verlang jij in deze hectische tijden ook naar wat echt belangrijk is?
Goede voeding, voldoende beweging en natuurlijke producten?
Maar verlang je ook naar rust, geborgenheid, warmte en ontspanning?
Een behandeling als deze is niet te verwoorden, als je het zelf hebt ervaren, dan begrijp je waarom:
Voeding is niet alleen eten of drinken. Bewegen is niet alleen lopen of sporten. Voeding van je geest, beweging van je ontwikkeling bestaan ook. Al deze verlangens komen bij Tjeenkies samen in prachtige èn unieke (gezichts)behandelingen waar beleving en balans centraal staan. Even een moment voor jezelf, alles om je heen vergeten, stilte, compleet tot rust komen, maar ook ruimte en inzichten krijgen en kracht of bescherming ervaren. Helemaal op maat voor jou gemaakt en afgestemd voor dat moment. 
Rust, warmte, geborgenheid:
De behandelingen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. Bij klachten als burnout, niet lekker in je vel zitten, jezelf kwijt zijn, je heel verdrietig voelen, niet kunnen aarden, je eenzaam voelen, intense inwendige kou maar ook reumagerelateerde pijnen, gewrichtsklachten, endometriose, sclerodermie, onverklaarbare buikpijn kunnen de behandelingen ook verzachtend of helend werken. Je lichaam wordt omarmd en gekoesterd met pure schapenwol, biologische katoenen lappen met oliën of kruiden en wollen dekens. Je eigen veilige cocon om de focus aan te brengen daar waar het zo hard nodig.
De kracht van de eenvoud:
Bij de behandelingen werk ik voornamelijk met wat de natuur te bieden heeft zoals kruiden, bloemen, wortels, bomen of bladeren (van biologische en wilde oorsprong) die ik zelf verwerk tot kruidenoliën, tincturen (kruiden op alcohol), balsems en crèmes. Ik heb deze gedeeltelijk zelf geoogst en gedroogd of vers verwerkt. Ook maak ik veel gebruik van bloemenwaters en bloesemremedies. Beiden werken niet alleen op de huid of de klacht, maar geven je ook inzicht in je persoonlijke processen. Het is een zachte manier om veranderingen in te zetten. Door dit te combineren met de wikkels en de Bashya methodieken geef je met de juiste intentie aandacht aan wat jij op dat moment nodig hebt op een nog diepere laag. Je leert te luisteren naar je lichaam en te kijken naar je huid. Zo creëer je de balans van binnen en van buiten en dus ook een mooie huid. 
Invloeden door de eeuwen heen:
Eeuwen geleden waren de mensen verbonden met de natuur, de seizoenen en de invloeden van de maan en leefden daar ook naar. Door de huidige tijd zijn we daar ver vandaan geraakt maar toch heeft de stand van de maan en het seizoen meer invloed dan je denkt. Het kan verklaren waarom je je op dat moment voelt zoals je je voelt. Het thema van de maan die op dat moment speelt kunnen we ook in een behandeling verwerken, een hele mooie en bijzondere ervaring! Nu zijn alleen de volle manen te verwerken in de behandeling, maar vanaf april volgend jaar ook de nieuwe maan.
Drummassage:
“Het geluid van de drum vroeg me eigenlijk om al mijn zorgen naar hem toe te brengen” zei iemand na de behandeling.
Soms lukt het niet om te ontspannen, je gedachten stil te zetten, los te laten, gewoon te zijn. Dan kunnen we de drum inzetten. Ook kunnen we de drum natuurlijk inzetten omdat het gewoon een hele bijzondere ervaring is. De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden. De trilling voel je door je hele lichaam. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen. Je lichaam als het ware resetten om weer terug te gaan naar je basis van rust en ontspanning.
Bij mooi weer is het ook mogelijk om een drummassage buiten te ondergaan, aan het water of in het bos.
Tijden en prijzen: 
Je kan kiezen uit 3 tijden. Hoe meer tijd je boekt, hoe uitgebreider de behandeling wordt:
80 minuten 85,-
65 minuten 70,-
50 minuten 55,-
Gezichtshaar verwijderen?:
Ongewenste haartjes in het gezicht laten verwijderen of je wenkbrauwen weer mooi in vorm/kleur laten maken in combinatie met een (gezichts)behandeling:
1 onderdeel is 10,-
2 onderdelen 15,-
3 onderdelen 17,50
4e onderdeel gratis
Care at home:
Ook thuis kan je de pure en op maat gemaakte producten gebruiken, voor je gezicht en voor je lichaam in combinatie met een wikkel. 
Beleef het zelf en ontwaak, ontmoet, laat los en geniet. 

 , 

Scroll naar top