Behandelingen

Bij Tjeenkies zijn er behandelingen voor zowel gezicht als lichaam. Prachtige rituelen waar beleving en balans centraal staan. Alle behandelingen zijn unieke verwenmomenten  en nemen je mee naar de stilte, de diepe ontspanning. Even een moment voor jezelf, alles om je heen vergeten en compleet tot rust komen. 
Deze behandelingen worden gedaan middels de Bashya methodieken en kunnen breed ingezet worden, variërend van willen “bijtanken” door middel van een ontspannende gezichtsbehandeling tot herstellen van veel stress/burnout door werk en/of levensomstandigheden in combinatie met de therapeutische wikkels van Wikkelcare. Deze combinatiebehandeling geeft veel ontspanning, rust en geborgenheid. Ook zeer aan te bevelen bij lichamelijke klachten zoals burnout, gewoon niet fit zijn, intense inwendige kou maar ook reumagerelateerde aandoeningen, gewrichtsklachten, endometriose, scerodermie, niet kunnen aarden. 
Je lichaam wordt omarmd en gekoesterd met pure schapenwol, biologische katoenen lappen energetische oliën, kruiden, en wollen dekens. Creëer je eigen veilige cocon en breng de focus aan daar waar het zo hard nodig is om je emotionele en lichamelijke pijnklachten te verzachten. 
Omdat niemand gelijk is en iedereen zich elke keer weer anders voelt, zijn er geen “standaard” behandelingen. Zowel de behandeling als de producten worden speciaal voor jou samengesteld op dat moment en zo creëer je jouw eigen belevingsmomenten. Ook gebruik ik vaak verse biologische aloë vera om het gezicht mee te masseren of cacaopastilles. Een bijzondere ervaring en heel goed voor de huid! De aloë vera krijg je mee naar huis zodat je je huid thuis nog 3 of 4 dagen kan verwennen. 
Wat is het verschil tussen de traditionele behandelingen en Bashya behandelingen?
Traditionele behandelingen zijn behandelingen gericht op een huid of lichaamsdeel specifiek, bij Bashya behandelingen zoeken we uit middels de gezichtsreflexologie waar een probleem vandaan komt en ondersteunen we het zelfgenezend vermogen van het lichaam. 
Beleef het zelf en ontwaak, ontmoet, laat los, vertrouw en ga op weg. Laat al je verwachtingen los, laat je verrassen en geniet!
Je kan kiezen uit 2 tijden: 
80 minuten 85,-
65 minuten 70,-
50 minuten 55,-
En als je ècht iets unieks en magisch wilt:
Magische behandelingen vanuit de krachten van de natuur.

Scroll naar top