Behandelingen

Verlang jij in deze hectische tijden ook naar wat echt belangrijk is?
Goede voeding, voldoende beweging en natuurlijke producten?
Maar verlang je ook naar rust, geborgenheid, warmte en ontspanning?
Wil je weer terug naar de verbinding met de natuur èn met jezelf?
Bij Tjeenkies komt alles samen: 
Voeding is niet alleen eten of drinken. Bewegen is niet alleen lopen of sporten. Voeding van je geest, beweging van je ontwikkeling bestaan ook. Al deze verlangens komen bij Tjeenkies samen in prachtige èn unieke (gezichts)behandelingen waar beleving en balans centraal staan. Even een moment voor jezelf, alles om je heen vergeten, stilte, compleet tot rust komen, maar ook ruimte en inzichten krijgen en kracht of bescherming ervaren. Helemaal op maat voor jou gemaakt en afgestemd voor dat moment. 
Vanaf 1 januari 2021 is het mogelijk om een drummassage buiten te ondergaan, aan het water of in het bos. Helemaal coronaproof!!!
Van de warmte en geborgenheid van de behandeling binnen naar de verstilling en de oerkracht van de natuur in de behandeling buiten! Onder de bomen, aan het water. 
Ook na 3 maart is deze behandeling te boeken, het is namelijk een prachtige aanvulling op de behandeling binnen.
Wat doet een drummassage?
In deze hectische tijden vol onzekerheden lukt het niet altijd om te ontspannen, je gedachten stil te zetten, los te laten, gewoon te zijn. Dan is een drummassage een prachtig alternatief voor een gewone massage! De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden, het immuunsysteem te versterken. De trilling voel je door je hele lichaam en vermindert stress. Het monotone ritme van de drum geeft een diepe ontspanning van het lichaam en van de hersenen en activeert daarmee ook het zelfgenezend vermogen. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen, je hoofd leegmaken. Je lichaam en geest worden als het ware gereset om weer terug te gaan naar een basis van leegte, rust en ontspanning. 
De ervaringen van een coronaproof Drummassage in de natuur:
“Je voelt gelijk de verbinding met de natuur, niet alleen de natuur buiten, maar ook met mijn eigen natuur, mijn oorsprong.”
“Ik dacht….even lekker relaxen met de drummassage, maar poeh! Wat zet het veel in beweging!”
“Ik voelde tijdens het drummen zo’n oerkracht in me boven komen! En daarna diepe ontspanning en rust.” “Het geluid van de drum vroeg me eigenlijk om al mijn zorgen naar hem toe te brengen” zei iemand na de behandeling.  
Op maat gemaakt speciaal voor jou:
Wat maakt deze behandeling uniek? Dat zijn de kadopakketjes helemaal voor jou op maat gemaakt, voor dat moment! Enkele reacties:
“Het pakketje voelt aan als een massage voor de ziel!”
“Het voelt aan als een warm bad! Er zit zoveel aandacht in!”
Hoe ontstaan deze pakketjes?
De dag voor de afspraak hebben we contact via beeldbellen of via de app waarom je graag deze drummassage wilt ondergaan. Dit kan uit nieuwsgierigheid zijn, omdat je fysieke klachten hebt of omdat je in bepaalde processen vast bent gelopen. Ik ga op geleide van jouw wensen een behandeling samenstellen inclusief producten, speciaal voor jou. 
Je eigen heelmeester:
Vaak ontstaat de heling bij jezelf als je je realiseert dat je het zelf doet. Daarvoor moet je jezelf weer leren waarnemen en weer in je lijf leren zakken. De drum en de producten helpen je daarbij. Bij de eerste drummassage krijg je een ontwikkelschriftje waarin ik de producten beschrijf en hoe je ze kunt gebruiken. Bij de volgende behandelingen schrijf ik het op een papier zodat je het er zelf bij kan schrijven. Schrijven maakt je meer bewust van je processen. Je bent echt met aandacht bezig en je bent daardoor in het hier en nu. Door te schrijven kun je ook meer uiting geven aan je gevoel en “lekker van je afschrijven” en zo word je je eigen heelmeester. Voor een vervolgafspraak kan ik daar weer op inspelen met een nieuw samen te stellen pakket.
Inzichtenceremonie: 
Je kan de drummassage ondergaan met en zonder inzichtenceremonie. De inzichtenceremonie is een ritueel waarvoor kruiden, bomen of bloemen op een speciale manier ingezet worden om bepaalde processen voor jou inzichtelijk te maken. Bij het pakket zonder inzichtenceremonie bespreken we de producten alleen. Maar als je alleen uit nieuwsgierigheid een behandeling wilt zonder vragen, kun je ook rekenen op een mooi en op maat gemaakte pakket. Deze behandeling kan ook ondersteunend werken als je al in een coachingstraject zit bij iemand.
Buitenlocatie:
De drummassage zal voorlopig plaatsvinden in het Westerveldse bos (vlakbij Stadshagen / Aa-landen), waar we afspreken op de parkeerplaats. Bij regen of sneeuw kan het niet doorgaan. 
Extra ondersteuning:
Als extra ondersteuning kan je een wikkel erbij aanschaffen om die tijdens de behandeling te dragen en om je proces thuis te ondersteunen, waarvoor ik ook producten kan toevoegen in het pakket.
Tijden en introductieprijzen: 
Met inzichtenceremonie 85,-  (buitengedeelte ongeveer 60-75 minuten)
Zonder inzichtenceremonie 65,- (buitengedeelte ongeveer 30-45 minuten) 
Warmte, rust en geborgenheid:
De behandelingen binnen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. Bij klachten als burnout, niet lekker in je vel zitten, jezelf kwijt zijn, je heel verdrietig voelen, niet kunnen aarden, je eenzaam voelen, intense inwendige kou maar ook reumagerelateerde pijnen, gewrichtsklachten, endometriose, sclerodermie, onverklaarbare buikpijn kunnen de behandelingen ook verzachtend of helend werken. Je lichaam wordt omarmd en gekoesterd met pure schapenwol, biologische katoenen lappen met oliën of kruiden en wollen dekens. Je eigen veilige cocon om de focus aan te brengen daar waar het zo hard nodig. Ook heel fijn om het af te wisselen met een behandeling buiten.
De kracht van de eenvoud:
Bij de behandelingen werk ik voornamelijk met wat de natuur te bieden heeft zoals kruiden, bloemen, wortels, bomen of bladeren (van biologische en wilde oorsprong) die ik zelf verwerk tot kruidenoliën, tincturen (kruiden op alcohol), balsems en crèmes. Ik heb deze gedeeltelijk zelf geoogst en gedroogd of vers verwerkt. Ook maak ik veel gebruik van bloemenwaters en bloesemremedies. Beide werken niet alleen op de huid of de klacht, maar geven je ook inzicht in je persoonlijke processen. Het is een zachte manier om veranderingen in te zetten. Door dit te combineren met de wikkels en de Bashya methodieken geef je met de juiste intentie aandacht aan wat jij op dat moment nodig hebt op een nog diepere laag. Je leert te luisteren naar je lichaam en te kijken naar je huid. Zo creëer je de balans van binnen en van buiten en dus ook een mooie huid. 
Invloeden door de eeuwen heen:
Eeuwen geleden waren de mensen verbonden met de natuur, de seizoenen en de invloeden van de maan en leefden daar ook naar. Door de huidige tijd zijn we daar ver vandaan geraakt maar toch heeft de stand van de maan en het seizoen meer invloed dan je denkt. Het kan verklaren waarom je je op dat moment voelt zoals je je voelt. Het thema van de maan die op dat moment speelt kunnen we ook in een behandeling verwerken, een hele mooie en bijzondere ervaring! Nu zijn alleen de volle manen te verwerken in de behandeling, maar vanaf april volgend jaar ook de nieuwe maan.
Gezichtshaar verwijderen?:
Ongewenste haartjes in het gezicht laten verwijderen of je wenkbrauwen weer mooi in vorm/kleur laten maken in combinatie met een (gezichts)behandeling:
1 onderdeel is 10,-
2 onderdelen 15,-
3 onderdelen 17,50
4e onderdeel gratis
Care at home:
Ook thuis kan je de pure en op maat gemaakte producten gebruiken, voor je gezicht en voor je lichaam in combinatie met een wikkel.  
Tijden en prijzen: 
80 minuten 85,-
65 minuten 70,-
 , 
Scroll naar top