Bodysugaring (harsen door middel van suikerpasta)

Waarom kiezen voor suikerontharing?
Suiker plakt alleen op de dode huidcellen en niet op de levende huid en is daardoor de meest veilige manier van ontharen voor zowel gezicht als lichaam en veel minder pijnlijk! Nooit meer last van brandplekken door te warme hars of het missen van een stukje huid. Bij de sugarbehandeling komen de haren zachter terug en de tussenpozen van ontharen worden op termijn langer. Ook het epileren van de wenkbrauwen wordt gedaan met de suiker.
Alleen ontharen hoeft ook helemaal niet meer vervelend te zijn: Hoe fijn is het als de nabehandeling zo ontspannend is dat je het vervelende van het ontharen helemaal vergeet? Daarmee wordt het een ontspannende behandeling op zich en kom je graag terug.
Bodysugaring is niet alleen ontharen, maar tegelijkertijd ook een verzorgende en ontspannende behandeling met als resultaat een prachtige huid.
Wil je ook voor het meest optimale resultaat gaan?
Kies dan voor het langdurig ontharen concept: Regelmatig ontharen = op den duur minder haar en minder betalen.
Elke 4-5 weken ontharen  gedurende 2 jaar. Wel is het belangrijk dat je tussendoor geen andere vormen van ontharen toepast, de thuiszorgadviezen opvolgt en de onderhoudsbehandelingen na verloop van tijd binnen 8 weken – 13 weken ondergaat.  (Bij de een is dat natuurlijk sneller het geval dan bij de andere)
Want hoe fijn is het als je bijvoorbeeld je onderbenen nog maar 3 of 4  x per jaar hoeft te laten ontharen?
Belangrijk: Wel is het belangrijk om de eerste 24 tot 36 uur de huid niet bloot te stellen aan zonlicht, sauna, bodymilk, make-up of deodorant omdat dit reacties kan geven op de huid en niet binnen 2 dagen voor of 4 dagen na de suikerontharing een peeling te doen.
prijslijst  dames
prijstlijst  heren
Abonnement